"Hvis jeg lige kunne ryste en kæk og lækker anmeldelse
ud af ærmet, så du sad tilbage med en følelse af,
at denne bog måtte du simpelthen læse, ville jeg straks
gøre det. Det kan jeg imidlertid slet ikke finde ud af.
Men hvis du er til krimi med kant og med en historie i
stærk fremdrift krydret med og indhyllet i vaskeægte
bioteknologi/genteknologi (også så jeg som menigkvinde
kan forstå det) og blandet godt sammen med forholdet
mellem videnskabelige contra religiøse kræfter,
må du ikke gå glip af denne uhyggelige og uhyggelige
realistiske krimi - rigtig god fornøjelse siger jeg bare..."

Trine Svendsen, Rågeleje

"...Historikeren kunne ikke undgå at bemærke den frygt, der lyste så tydeligt ud af Martins øjne. Forskeren undlod dog at svare og vendte tilbage til det periodiske system og listerne, hvor han kastede sig over Gabriels talkode..."

"... var underholdt fra start til slut. Godt gået..."

Jeannette Lodstrup, Allested-Vejle

 

"... den er genial. Gerne flere i samme genre..."

Vibeke Amelung, Svendborg

Genteknologen Martin Lindvad bliver kaldt til Norge, hvor hans gamle mentor, Håkon, vil indvie sin tidligere elev i en frygtelig opdagelse. Inden Håkon når at videregive sin information, bliver han dog dræbt for øjnene af Martin. Sammen med enken begynder Martin at grave i, hvorfor Håkon skulle myrdes. Det går op for de to, at Håkon besad en uhyggelig viden om SARS - virusset der hærgede i Asien i starten af det nye årtusinde. En viden som en utænkelig alliance vil gøre alt for at holde skjult. Det skal dog vise sig, at SARS blot var ét led i opfyldelsen af en ældgammel profeti.

"... den bedste bog jeg har læst i mange år..."

Anders Peter Holm Pedersen, Vindeby

 

"... du har jo talent ... jeg kan ikke få øjnene fra bogen..."

Klaus Høg, Valby

Løber dine tænder i vand, når du ser en stuvning af mord, spænding og historiske fakta? Bliver det blot bedre, hvis retten er garneret med en masse videnskab? Så er det tid til snøre en serviet om halsen, sætte sig til bords og lade Og Jeg Saa En Ny Himmel forføre dine smagsløg.

Bogen kan købes på Saxo samt hos udvalgte boghandlere. Vejledende pris er 199,95 kr. Jeg synes nu, at det er meget hyggeligere, hvis du bestiller gennem mig. Så får du den signeret, der kommer en lille hilsen i, og du sparer penge. Bogen får du nemlig leveret på din hjemmeadresse for 165 kr. Du kan selvfølgelig også købe Og Jeg Saa En Ny Himmel sammen med Fenris. Så får du begge bøger leveret for 245 kr. Betalingen klares vi via MobilePay eller kontooverførsel.