"Det kan nok være, at nakkehårene rejste sig under læsning af de sidste afsnit i Fenris, hvor de noget forskellige linier i starten af bogen føres sammen. Bogen beskriver en gal mands værk – selvfølgelig ren fiktion. Måske er fiktionen i Fenris ikke så langt fra den virkelige verden alligevel, når man ser tilbage i historien om forskellige afsløringer, der er kommet for en dag, som fx nazisternes forsøg med mennesker i koncentrationslejrene? Kan sådanne horrible handlinger være begrundet i en forkvaklet opvækst, som det tilsyneladende gør sig gældende i Fenris? I øvrigt en velskrevet bog, hvor stedbeskrivelse og samtaler er skrevet, så man næsten føler, at man selv er tilstede.
Jeg glæder mig til at læse efterfølgeren til Og Jeg Saa En Ny Himmel, som tilsyneladende er på bedding."

Holm Pedersen, Svendborg

"...Christian kiggede hen imod Fenris og direkte ind i hundens ravgule øjne. Der var noget derinde. Og det var ikke noget godt..."

"... Hold nu kæft, hvor den tog røven på mig..."

Anders Elle, Odense

"... ved ikke helt, om man bør være bekymret for, hvad der foregår i dit hoved, og hvor du får inspirationen fra..."

Louise Jepsen, Svendborg

I en forladt stald kommer hunden Fenris til verden. Den er mere ulv en hund, og dens eksistens skal for alt i verden holdes skjult.
Mange år senere døjer Asta med at komme på fode igen efter tabet af sin mor. Det gør det ikke lettere, at glansbilledet af moren langsomt krakelerer. Pludselig viser det sig endda, at der kan være noget mistænkeligt ved dødsfaldet. Asta sætter alt ind på at finde en morder, som måske slet ikke er der. Sindy er alene om at opdrage sin multihandicappede søn. Opgaven er tæt på at knække hende, da drengen viser en ny side af sig selv. Imens skal psykiateren Kristoffer bruge en af sine patienter til at indløse en gammel gæld. Den trækker tråde til en utænkelig hemmelighed, der binder alle skæbnerne sammen, og som fører helt tilbage til Fenris.
Fenris er en historie om evolution, og hvad der kan ske, når mennesket misforstår den mest fundamentale naturlov af dem alle.

"... den er meget velskrevet så det er svært at vente med at læse videre..."

Pernille Wichmann, Vindeby

"...Den var mega god og spændende. Stor ros herfra og jeg glæder mig allerede til der kommer en ny..."

Vibeke Jørgensen, Odense

Det har i lang tid skræmt mig, at så flere og flere mennesker er begyndt at fornægte evolution. For hvis man ikke forstår det begreb, så er det svært at begribe, hvordan naturen fungerer. Så jeg var ikke i tvivl om, at min anden bog skulle handle om Darwins teori. Resultatet blev så Fenris.
Hvis du har lyst til at læse med, bliver du nødt til at købe bogen hos mig. Den ligger ikke ude i boghandlerne endnu. Jeg kan jo godt lide kontakten med kunder. Men du får en signeret bog, en lille hilsen i, og sendt hjem til dig selv for 145. Du kan selvfølgelig også købe Og Jeg Saa En Ny Himmel sammen med Fenris. Så får du begge bøger leveret for 245 kr. Betalingen klares vi via MobilePay eller kontooverførsel.